Mijn naam is Michelle Lim-Hok-Koen en in juli 2009 heb ik de opleiding Oefentherapie Mensendieck aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond.

Sinds mijn afstuderen heb ik in diverse solo- en groepspraktijken en zorginstellingen waargenomen en heb ik ontzettend veel plezier beleefd tijdens het geven van hydrotherapie en het begeleiden van verschillende groepslessen.

Om mijn kennis te vergroten en heb ik de afgelopen jaren cursussen gevolgd gericht op rugklachten en scoliose. Door de cursus voor Medical Kinetics teacher richt ik mij op bewegingen uit het dagelijkse leven waarbij het gehele systeem van het lichaam wordt aangesproken.

Wat ik mooi vind aan oefentherapie is het moment waarop mensen bewust worden van hun eigen houding- en bewegingsgedrag en hoe zij zelf grip krijgen op hun klacht.

Met veel plezier heb ik de afgelopen 2 jaar in de Croonstadt gewerkt en kijk erg uit naar de nieuwe praktijk met Claudia.