Aan de hoge school van Amsterdam ben ik in 1998 afgestudeerd als oefentherapeute Mensendieck. Mijn debuut als zelfstandig oefentherapeut heb ik gemaakt in Sint Michielsgestel. Om dichter bij huis werkzaam te zijn heb ik mij vervolgens gevestigd in Amstelveen in het medisch centrum Westwijk.  Tijdens deze jaren is er een sterke expertise ontstaan in het behandelen van rug en bekkenklachten en heb ik tevens veel voldoening gehaald uit het begeleiden van mensen met Parkinson. Er is altijd een fijne en nauwe samenwerking met mijn collega’s Miranda van Dijk gevestigd in Wilnis en Karin Roeleveld gevestigd in Aalsmeer.

Als moeder van 2 heerlijke dochters, ben ik geboeid door de mens. Door mijn vak heb ik in de loop der jaren vele mooie mensen mogen ontmoeten, mogen begeleiden, motiveren, stimuleren en inspireren, maar tegelijkertijd heb ik hetzelfde van hen teruggekregen. Als oefentherapeut haal ik een grote voldoening uit mijn werk als iemand tevreden is met zijn mogelijkheden en zijn mogelijkheden gebruikt om stap voor stap verder te komen.

Ik voel me rijk om te mogen samenwerken met Michelle. Graag ontvangen we jou op onze prettige locatie boven de Rabobank of komen we voor behandeling aan huis. Namens Houding & Bewegen Werkt! kom ik met veel plezier bij jou op de werkvloer.