Aan de hoge school van Amsterdam ben ik in 1998 afgestudeerd als oefentherapeute Mensendieck. Mijn debuut als zelfstandig oefentherapeut heb ik gemaakt in Sint Michielsgestel. Om dichter bij huis werkzaam te zijn heb ik mij vervolgens gevestigd in Amstelveen in het medisch centrum Westwijk.  Tijdens deze jaren is er een sterke expertise ontstaan in het behandelen van rug en bekkenklachten en heb ik tevens veel voldoening gehaald uit het begeleiden van mensen met Parkinson. Ook hebben jullie mij al vaak kunnen treffen in Wilnis in de praktijk van mijn goede collega Miranda van Dijk. Door het waarnemen voor haar is mijn kundigheid versterkt in het behandelen van nek, schouder en hoofdpijnklachten.

Middels bijscholing heb ik mij gespecialiseerd in de volgende problematiek:

  • Klachten van de rug (o.a. aspecifieke rugklachten, artrose en HNP).
  • Klachten van arm, nek en schouders (RSI/ CANS).
  • Stress gerelateerde problematiek (hyperventilatie, hoofdpijn en andere lichamelijke spanningsklachten).
  • M.b.t. ergonomie en fysieke belasting op het werk.
  • M.b.t. de bekkenbodem (o.a. incontinentie, defaecatieproblematiek, lichte liggingsafwijkingen/verzakking van de organen in het kleine bekken).
  • M.b.t. de zindelijkheid van het kind.
  • Bekkenklachten met en zonder relatie tot de zwangerschap (lage rug-, bekken-, billen-, benen-, schaamstreek-, en liesregio).
  • Ziekte van Parkinson. Ik ben aangesloten bij het ParkinsonNet Woerden

Als persoon: moeder van 2 heerlijke dochters, ben ik geboeid door de mens. Door mijn vak heb ik in de loop der jaren vele mooie mensen mogen ontmoeten, mogen begeleiden, motiveren, stimuleren en inspireren, maar tegelijkertijd heb ik hetzelfde van hen teruggekregen. Als oefentherapeut heb ik mijn motto: groei en geniet ervan. Een grote voldoening haal ik uit mijn werk als iemand tevreden is met zijn mogelijkheden en zijn mogelijkheden gebruikt om verder te komen.

Ik voel me rijk om te mogen samenwerken met Michelle. Graag ontvangen we jou op onze prettige locatie boven de Rabobank of komen we voor behandeling aan huis. Namens Houding & Bewegen Werkt! kom ik met veel plezier bij jou op de werkvloer.