Blog: zomerse taferelen

 

The Naked Truth

Adam zoekt Eva Vips morgenavond weer bij RTL5!!! Je moet niet denken dat ik elke week voor zo’n uitzending ga zitten om piemels te kijken, maar vorige week donderdag kon ik de uitzending niet zomaar voorbij laten gaan. Tja als Inge de Bruijn mee doet dan ben je toch wel nieuwsgierig naar hoe zij zich bloot geeft. Een mooie vrouw, dat kan toch haast niet anders betekenen dan dat daar mooie mannen op af komen.
Geweldige lichamen zien we wanneer men uit het water aan komt lopen. Eerst Inge met haar sportlichaam, billen naar achter, borsten vooruit waarna ze vervolgens als een echte Eva haar Adams staat op te wachten. Als een schoonheid staat ze met haar ondeugende en wat verlegen ogen te stralen, haar lange haren voor haar borsten. Jammer dat haar haar niet tot haar bekken reikt maar daarvoor lenen haar handen zich die zij sensationeel voor zich in elkaar gevouwen houdt. Haar benen licht gebogen zodat we de contouren van haar bovenbenen goed kunnen aanschouwen. Haar zandloper figuur komt volledig tot zijn recht. Van zo’n lichaam droomt toch iedere man.
En dat is dan ook wat de mannen bijna letterlijk benoemen ofwel zoals kandidaat Richard het zegt; ‘makkelijk gezegd’, ‘lekker’. De mannen, hé geen Tarzans?! Maar natuurlijk, want daar is Inge niet naar op zoek. Ze is niet op zoek naar een oppervlakkige verhouding. Hier moet ik natuurlijk even aan toevoegen dat een buitengemiddeld gespierde man niet persé oppervlakkig hoeft te zijn. Maar zoals bijna elke vrouw wenst, ze wil diepgang en realiteit. Deze mannen zijn dan geen Tarzans, maar vanuit mijn perceptie toch wel aantrekkelijk. De manier hoe ze uit het water lopen, de wijze waarop ze staan, zichtbaar op de achtergrond wanneer Inge verteld over haar eerste indruk. Ze zijn wel eens waar geen Pieter van de Hoogenband, maar ze staan daar wel als een echte man. De benen breed gepositioneerd, lichtelijk gespannen, borst vooruit en hoofd omhoog. Ze ogen stabiel, sterk en gezond.
Tja het is The Naked Truth, ze hebben niets om zich achter te verschuilen, echter hebben we dat met onze kleding aan wel? Mijn inziens verbloemt kleding weinig. Die jurk van Chanel maakt je niet mooi, wanneer je er futloos bij staat en die schoenen van Prada zijn echt weggegooid geld als je voeten niet sterk genoeg zijn om op hakken te lopen. Het mooie van deze luxe merken is wel dat men na het uitgeven van een vermogen de motivatie vindt om een mooie houding aan te nemen.
Heb je geen geld (over) voor zo’n dure garderobe, maar bekruipt, nu met dit mooie weer jou dat gevoel van wat zal ik eens aantrekken om net zo te stralen als Inge? Precies.

Houding & Bewegen geeft jouw dat Inge de Bruijn ( of Pieter van de Hoogenband) gevoel.
Een stralende en vitale houding.
Vergoed vanuit de aanvullende verzekering

Bel of mail en maak een afspraak met Claudia en Michelle
0297-769196 – info@houdingenbewegen.nl – www.houdingenbewegen.nl