Blog: Vrouw achter het stuur?!

Vrouw achter het stuur?!

Een groot genot, mits de juiste zetel (en als jij je vertrouwd voelt in het verkeer).
Wat mij betreft valt dit in dezelfde categorie als:

Heel nodig naar de wc moeten en dan die bril onder je billen voelen.

Of na een dag op je benen staan, zo’n dag waaraan geen einde lijkt te komen, waarop dan toch dat moment aanbreekt dat je benen, je rug in aanraking komen met een heerlijk matras en je hoofd ondersteund wordt door een kussen.

Of ‘s morgens als je uit je bed komt, je strompelt slaperig naar de douche en dan voel je het warme water langs je lichaam stromen, je lichaam komt tot leven.

En daar moet “het achter het stuur kruipen”, beslist aan toegevoegd worden.

Je herkent het vast wel zo’n week voor de vakantie: deadline werk, deadline werk, deadline werk, wassen, wassen, wassen, nog even een aantal leuke sociale schoolactiviteiten, dan als echte Hollander de boodschappen doen en tot besluit het inpakken. MAAR dan…….. PLOF, de autodeur is dicht, een wagen vol geladen en JIJ zit achter het stuur. Want achter het stuur heb je geen last van wagenziekte, je hoeft niet zoals de bijrijder doet iedereen in zijn behoefte te voorzien, je hoeft geen brandjes te blussen op de achterbank en als klap op de vuurpijl: je zit op de beste stoel in de wagen!

Stoel prettig ingesteld, knieën en ellebogen licht gebogen, stuur bij instelmogelijkheid voor de meeste vrouwen in de lage positie, lendesteun goed naar voren uitgedraaid, hoofdsteun dermate naar achteren zodat je hoofd hem net aanraakt. Genieten maar!

Zelfs na tien uur is dit gevoel op de schaal van nul tot tien, maar één puntje gedaald en dat komt dan vooral door de beginnende “decubitus” billen.

 

Zo gezegd zo gedaan.

Echter, helaas is het voor veel vrouwen niet zo eenvoudig.

Naast dat je een man moet hebben die zich in zijn testosteron niet aangetast voelt als hij op de bijrijdersstoel zit, moet je ook nog eens de juiste autostoel tot je beschikking hebben. Dit betekent meegaan naar de autodealer bij de aanschaf van een andere auto.

Vaak is dit voor deze zelfde man die praktisch ingesteld is geen probleem. Echter nu moet je nog zien te dealen met de verkoper. Tja en als je dan een stereotype salesman treft kun je geen reactie verwachten op jouw vragen m.b.t. de instelmogelijkheden van de stoel, hooguit een knipoog. Vaak weten ze deze niet eens te beantwoorden. Een auto draait om de carrosserie, de motor en de digital accessoires. Dat je comfort haalt uit een heerlijke stoel, blijft nog bij vele ( let op! niet alle) automerken onopgemerkt. Ha, niet helemaal, want als je de sportuitvoering neemt dan krijg je zo’n snelle kuipstoel. Vergeet dan niet dat wanneer je langer rijdt dan een proefrit dit een aanslag is op je lichaam. Zonde als je toch niet zo hard door de bocht gaat als Max.

 

Zie jij mogelijkheden om zo’n heerlijke zetel achter het stuur te bemachtigen?

Bij twijfel over de instelling van de stoel of staat er een andere auto op de planning, maak een afspraak met ons en wij laten jou ervaren wat de aandachtspunten zijn bij de aanschaf van de stoel die omgeven is door zo’n carrosserie.